Trasmetohet nga Ebu Hureja radijAllahu anhu, se Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka thane: Ai i cili flen dhe ne duart e tij ka yndyr te ushqimit dhe nuk i lane ato, nese e godet nje semundje mos ta fajson askend perpos vetvetes ( Trasmenton: Ahmedi, Ebu Davudi, Tirmidhiu etj, hadithi eshte Hasen)

Ne trasmentimin tjeter ka thene: Me te vertet shejtanni eshte ndishem dhe lepirs (i lepin gjerat) prandaj keni kujdes ndaj vetes tuaj, ai i cili flen dhe ne duar e tij ka ere te ushqimit dhe nuk i lane ato, nese e godet ndjonje semundje mos ta fajson askend perpos vetvetes.

Para vjetes pastroni duar se ka mundesi t’ju sulmon xhini nese keni ushqim ne duar.

Hoxhe: Eroll Nesimi

Klikoni ne reklam!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.