Lexo 10 ajete të bekares dhe mbroje shtëpin tënde – Hoxhë Sadullah Bajrami

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti dhe dil menjeher sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon ne linkun me poshtë:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.