Lexuesi i njohur Abdullah Kamel, ishte pyetur në një mexhlis, po të vie shikimi çfarë do ishte dëshira e parë për të shikuar!?

Ishte përgjigjur:

Dëshira ime do ishte që ta shikoja Qaben e bekuar dhe fytyrën e nënës time!

– Nga Hoxhë Abedin Ibrahimi

klikoni ne reklam!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.