Lojtari i Liverpool, Mohammed Salah, gjdo gol ai qe e shenon, sexhde Allahut azze ue Xhel i bon, Elhamdulilah,

 

Ne lusim Allahun qe kete njeri ta ruan, dhe ti jep bereqet ne ketu rruge ku eshte duke shkuar, krenar jemi me kete njeri <3

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.