Një numër i madh i të burgosurve në Shtetet e Bashkuara ka pranuar Islamin si fe dhe ky numër po rritet çdo ditë e më shumë. Që nga viti 2001 deri në vitin 2014, janë 250,000 të burgosur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës që kanë pranuar Islamin. Në vitin 2011, SHBA-të kishin vetëm 9% të burgosurve Musliman. Disa janë të mërzitur dhe të shqetësuar për konvertimin e madh në Islam të këtyre njerëzve. Për ta lexuar artikullin të plotë, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni:

LINK

Selam alejkum, kjo faqe mirëmbahet vullnetarisht nga disa të rinjë , klikoni reklamat për të na ndihmuar financiarisht që ta mirëmbajmë sa më mirë!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.