Lojtari i ragbit nga Zelanda e Re, që e pranoi islamin, shkon në Qabe (FOTO) .. Lojtari i ragbit i Zelandës së Re, Soni Bill Williams shihet në këtë fotografi të tij duke u kënaqur në xhaminë e Pejgamberit, Muhamedit, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të. Ai u kthye në islam në 2009 dhe u bë musliman i parë për të luajtur pastaj për ekipin “All Blacks”. Allahu ia shtoftë udhëzimit atij dhe neve dhe na mundësoftë një fund të lumtur. Për të lexuar më shumë, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.