Lokja nga Ferizaji, 90 vite lexon Kur’an (Video)
Haxhikja nga f.sh Greme K.Ferizajit, 90 vite lexon Kur’ani Kerimin. Edhe pse eshte 100 vjeqare kjo ende lexon Kur’anin rregullisht, perkunder qe frymarrjet ika te nderprera kjo thote se unë nuk mundem me kalu diten pa Lexim. Zoti e shperbleft dhe i dhashte shendet.
Shiko videon me poshte:

Kliko ketu per ta pare videon: > LINK <

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.