Luteni Zotin per Xhaxhain tuaj

Një njeri i ditur, kishte si fqinj një pijanec, i cili çdo ditë vinte i dehur në shtëpi. I dituri e kishte këshilluar kushedi sa herë, por atij në njërin vesh i hynin fjalët e tij, e nga veshi tjetër i dilnin. Një ditë, gruaja e këtij personit që pinte, shkon tek shtëpia e njeriut të ditur dhe troket derën.
Vazhdo ne linkun dhe reklamen me poshte:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.