I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ve sel-lem na ka mësuar në hadithet e tij se si t’i drejtohemi Allahut me lutje për shërim nëse ne ndjejmë dhimbje në ndonjë pjesë të trupit tonë. Ai na mësoi duke thënë: “Vendose dorën tënde në vendin që të dhemb në trup dhe thuaj: ‘Bismil-lãh’ (tri herë). Pastaj thuaj shtatë herë: E’ũdhu bil-lãhi, we ḳudratihi …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko linkun me posht !!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.