Prej mirësive që Allahu u ka mundësuar robërve të Tij, është edhe mirësia e rënies së shiut.

Allahu i Madhëruar e ka cilësuar atë (shiun) si ujë të pastër (pastrues) duke thënë: “Dhe lëshuam prej qiellit ujë të pastër.” [Furkan 48].

Ashtu sikurse e ka cilësuar edhe si ujë të begatë, duke thënë: “Ne lëshojmë nga qielli ujë të bekuar dhe nëpërmjet tij krijojmë kopshte, drithëra që korren.” [Kaf 9].

Klikoni ne link, per ta lexuar te gjithe artikullin..

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.