Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku. Për ta parë videon ose per ta lexuar lajmin kliko në linkun që u kemi sjellur vetë pak më poshtë!

Ai është një ndër gjyqtarët kryesor të botës së futbollit. Bëhet fjalë për anglezin, Mark Clattenburg, i cili ka një numër të madh të ndeshjeve ndërkombëtare që ka drejtuar. Por, britaniku 42-vjeçar ka filluar një eksperiencë të re të gjykimit të ndeshjeve në Lindjen e Mesme. Gjyqtari anglez ka kohë që po ndan drejtësinë në ligën elitare të Arabisë Saudite.
Ai në një ndeshje ka ndalur lojën në shenjë respekti për thirrjen e Ezanit të namazit të mbrëmjes.

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.