Pas golit të shënuar të Sadikut, mbrojtësi Mërgim Mavraj ka festuar duke rënë në sexhde. Ky është falenderimi ndaj Zotit!
Mavraj ndryshe njihet si një njeri i devotshem dhe praktikues i fejes Islame.

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.