Mbikëqyrësi i jetimit. Në një shkollë të Turqisë duhej mbajtur mbledhje prindërore. Në mesin e nxënësve ishte edhe një jetim, të cilit nuk kishte kush t’i vjen në mbledhjen prindërore ndaj e luti mësuesin t’i dërgoj letër kryetarit Rexhep Taip Erdogan që të vjen si prind i tij. Mësuesi e dërgoi letrën, por tentoi ta bind nxënësin se kryetari ka shumë obligime rreth shtetit dhe ndoshta nuk do të mund të vjen.
Lexo artikullin e plote ne linkun me poshte:

Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.