Mbikëqyrësi i jetimit .. Në një shkollë të Turqisë duhej mbajtur mbledhje prindërore. Në mesin e nxënësve ishte edhe një jetim, të cilit nuk kishte kush t’i vjen në mbledhjen prindërore ndaj e luti mësuesin t’i dërgoj letër kryetarit Rexhep Taip Erdogan që të vjen si prind i tij. Mësuesi e dërgoi letrën, por tentoi ta bind nxënësin se kryetari ka shumë obligime rreth shtetit dhe ndoshta nuk do të mund të vjen. Për të lexuar artikullin e plotë, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.