Me atë trup që ti sot po bën reklamë,
nesër atë në varr krimbat do ta hanë,
nesër do të kalbesh do të bëhesh dhe,
e mjerë ti që nuk e praktikon këtë fe,
se edhe nëse sot ti nuk e don shaminë,
patjetër nesër do mbulohesh me qefin.

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.