Video ligjeratë e shkurtër nga hoxha Ahmed Kalaja i cili në këtë video do të flas reth një lutje . Me çfarë lutje duhet ti lutem Zotit që të më dhurojë një fëmijë? Këto dhe shumë video të tjera do të vazhdojme ti sjellim prane jush me qëllim që bashke të përfitojmë nga hoxhallarët tanë. Hoxha i nderuar flet ne videon me posht per lutjen qe duhet bere qe nje grua te mbese shtatzene. Cila eshte ajo lutje e cila duhet thene per tiu lutur Zotit dhe ti drejtohen atij per nje femije.
Per me shume shikoni videon ne linkun me poshte

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.