Surja Felek Transliterimi (duaja me shkronja latine): BISMIL-LAAHIR-RAȞMAANIR-RAȞIIM! ǨUL EŬUDHU BI RAB-BIL FELEǨ. MIN SHER-RI MAA KHALEǨ. UE MIN SHER-RI GAASIǨIN IDHE UEǨAB. UE MIN SHER-RIN-NEF-FEETHEETI FIL ŬǨAD. UE MIN SHER-RI ȞAASIDIN IDHEE ȞASED. Surja Nas Transliterimi (duaja me shkronja latine): BISMIL-LAAHIR-RAȞMAANIR-RAȞIIM! ǨUL EŬUDHU BI RAB-BIN-NËËS. MALIKIN-NËËS. ILAAHIN-NAAS. MIN SHER-RIL UES-UEESIL KHAN-NAAS. EL-LEDHII JUES-UISU FI ŠUDUURIN-NAAS. MINEL XHIN-NETI UEN-NAAS. Thuani cdo dite mbi 100 here e me shume ne dite keto lutje per sherim (mesysh,hased,sihr,mes’h etj). Ndersa nga 3 here ne mengjes, ne mbremje dhe kur te beheni gati per gjume. Si dhe nga 1 here pas cdo 5 namazet farz.Ne linkun me poshte gjindet artikulli i plote ne te cilin gjindet edhe kuptimi i ketyre ajeteve.

Kliko ketu per te lexuar ma shume

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.