Më thonë ‚je selef‘ dhe ‚të paguajnë‘ .. _ Hoxhë Sadullah Bajrami

Hoxhe i nderuar me thojne je selef, te paguan, qfar te bej, me keshilloni, Zoti ju ruajte e ju shperblefte, Allahu na udhezofte te gjithve vellezer dhe motra, mos u merzitni nese te thojne selef apo te paguan, mos u merzit kush do qe flet!

per ta shikuar videon klikoni ne link, me poshte.. Allahu ju nderofte, Amin

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.