Mërgimtarët dhe Viti i ri [HUTBE] – Hoxhe Sadullah Bajrami

KEshille shume e bukur, dhe emocionale nga hoxha i nderuar Sadullah Bajrami per ta shikuar videon, klikoni ne linke me poshte! Zoti ju shperblefte bamirsa!

Mërgimtarët dhe Viti i ri [HUTBE] – Hoxhe Sadullah Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.