“Kujto gabimet e tua, përpara se të përmendësh gabimet e të tjerëve”. “Kështu që mos e humb zemrën tënde. Mos bjer në dëshpërim. Ti do të jesh në krye, nëse je i vërtetë në besim”. Kurani 3:139.“Ji i duruar. Sigurisht që Allahu i do ata që bëjnë durim”. Kurani 08:46. “Kështu që kërko për falje tek Zoti yt dhe pendohu tek Ai. Në të vërtetë, Zoti është mëshirëplotë dhe i dashur”. Kurani 11:50. …

Lexoje te plote ne linkun me poshte:

Klikoni ketu > KETU < Kliko per hire te Allahut, ne reklam per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.