Migrena mund të japë dhembje të fuqishme shtrënguese apo pulsative, zakonisht vetëm në njërën anë të kokës. Shpesh shoqërohet me nauze (mundim për vjellje), vjellje, dhe ndjeshmëri ekstreme ndaj dritës dhe zërit.Sulmet migrenike mund të shkaktojnë dhembje të theksuar me orë të tëra e deri në disa ditë dhe dhembja mund të jetë aq e rëndë sa të pa’aftësoj pacientin të funksionoj për ato ditë.
Lexoje te plote ne linkun me poshte
kliko ne reklame

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.