Mjalt për dobsim:

Mënyra e përdorimit:

Mëngjes dhe darkë 15 minuta para buke ose 90 minuta pas buke, 1 lugë të kafes e tretë në një gotë 150ml ujë të ngrohtë 80 gradë celsius, (para se të vlojë uji), i shton edhe pak limon (qofse keni), Përdorimi duhet të vazhdojë deri në përmirësimin e plotë të gjendjës.

Dobitë e saj:

Dobëson me shpejtësi.
Ndihmon shkrirjen e dhjamit të tepërt.
Shëron kapsllëkun.
Mbanë organizmin e ngopur.
Stabilizon tensionin e gjakut.
Bën largmini e gazrave.
Eleminon ngërçet e muskujve, stomakut dhe mitrës.
Nuk ka efekte anësore.

KUJDES: Nuk preferohet të përdoret nga gratë shtatzana dhe nënat me foshnje në gji edhe nga ata ë kanë problemme me hemorroide!

Mjalti:

Allahu i Gjithëfuqishëm thotë në Kuran: “Nga barqet e tyre (të bletëve) del pije me ngjyra të ndryshme. Në të ka shërim për njerëz. Edhe në këtë ka arsye për atë popull që mendon thellë.”

(Nahl, 69)

Pasi e lexuat ju lutem qe ta shperndajeni me te tjerert kete lajm, Allahu ju shperblefte te gjithve, klikoni ne reklam qe ju shfaqet ma poshte, apo ma nalte! Selam alejkum!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.