MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOHEMI

Alkooli pije.

Bixhozi fat.

Muzika art.

Ryshfeti një kafe.

Përzierja e gjinive civilizim.

Lakuriqësia liri.

Imoraliteti lidhje kaluese.

Paturpësia zhvillim dhe emancipim.

Hipokrizia politikë.

Thirrja në të mirë egërsi.

Ndalimi nga e keqja prapambeturi.

Mjerë për ne se çfarë ndëshkimi do të na jep Allahu nëse nuk ndryshohemi!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.