Salah përveç që njihet si golashënues i mirë, ai kujtohet si një person që adhuron Zotin dhe nuk lëviz askund pa librin e shenjtë të Zotit, Kuranin.

Në ditët e kaluara në Egjipt, ishin zgjedhjet presidenciale ku rreth 1 milion banorë e pritën me nderime të larta, futbollistin kombëtar Mohamed Salah.

Ndryshe, Salah ka jetuar gjithmonë me Kuran dhe mbajtja e Kuranit pas vetës kudo i është bërë zakon që nga ditët që ka luajtur në Romë.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.