Ky imam ka marrur një dhuratë të paparë, pasi e kishte mbaruar leximin e Kur’anit në xhaminë ku ai ligjëronte.Dhurata, e mbështjellë në disa shtresa, u zbulua pak shumë shpalimesh, dhe rezultati ishte…Shikojeni videon dhe na tregoni nëse kjo do të ishte dhurata më e mirë edhe për juve!

0Kliko ketu per ta shikar videon> LINK

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.