Dhe mos u mërzit (pikëllo) nëse të merr Allahu diçka ty, sepse ti nuk e di se çfarë do të të jap zëvendësim të asaj.

Thuaj (o Muhamed alejhiselam): “O Allah, Zotëruesi i gjithë Pushtetit! Ti ia jep pushtetin kujt të duash dhe ia heq kujt të duash; Ti lartëson kë të duash dhe poshtëron kë të duash. Çdo e mirë është në Dorën Tënde! Ti je vërtet i Plotfuqishëm për çdo gjë.”

(Ali Imran: 26)

Asgje nuk te kushton ty, nese klikon ne reklam per ne, Kliko per Allah ne reklam per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.