Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona:

Allahu i Madhëruar ka përmendur një ndodhi shumë, shumë prekëse, ishte një Sahabi i njohur si, në të vërtetë nuk ishte Sahabi në atë kohë.Ajo çfarë ndodhi ishte se Profeti (paqja Zotit qoftë mbi të) në vitin kur ata arritën çlirimin e Mekës, ata hynë në Mekën e nderuar, dhe posa hynë ai shkoi në Qabe dhe: Lexo artikullin e plote ne link me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.