Transmetohet se i Dërguari i Allahut, Muhamedi salAllau alejhi ue selem, ka thënë: – Do të vijë koha kur nga Islami do të mbetet vetëm emri i tij, kurse nga Kur’ani vetëm shkrimi. Xhamitë do të ndërtohen, por udhëzimi do të dëmtohet! – Do të vijë koha kur njerëzit do të garojnë në ndërtimin e xhamive, por pak do falen në to! – Islami do të zbehet dhe zhduket siç zbehet pëlhura, kështu që do të vijë koha kur …
Lexoje te plote ne linkun me poshte

Kliko ketu > LINK

Asgje nuk te kushton: Kliko mbi reklam per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.