“U munduan ta mbyllin n’burg per shpifjet qe i’a ben, por Allahu robin e vet qe e don nuk e len ne burg, por e liroj. U munduan t’ia mbyllin gojen permes Hutbes dhe e larguan nga Xhamia, por Allahu e ngriti zerin e tij aq fort sa qe hyri ne Komisionin Botror te Dijeterave Islam.
Po o mundohen t’ia ulin autoritetin qe e ka, por Allahu vetem se eshte duke e bere per robrit e Tij me te dashur se kurr ….”
Lexo me shume ne kete link me poshte

Ky eshte Dr. Shefqet Krasniqi qe as armikut nuk i’u tremb e luftoj kunder shkaut dhe sakrifikoj familjen shkollimin vetem se vetem per t’ia dhen ketij popullit Lirin qe tash e gezon..
Falenderimi i takon Allahut Ai eshte deshmitar per cdo send që ne jetojmë në kohën e tij.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.