Në shtëpinë e djegur në Tetovë gjithçka është shkrumbuar përveç Kur’anit!

“Sigurisht, ne e kemi shpallur Kuranin dhe, sigurisht ne do ta ruajmë atë”. (Hixhr 9)

Klikoni ne reklam!

SubhanAllah…

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.