Një lajm shumë i gëzueshëm erdhi edhe nga Tirana, pas lajmit në Prishtinë për lirimin e Dr. Shefqet Krasniqit nga çdo akuzë e shpifur.

 

Kliko ne reklam per ne..

Sot në xhaminë ku është imam Dr. Ahmed Kalaja, dy të rinj shqiptarë nga krishterimi u kthyen në muslimanë.

Shihet se ata u kthyen vullnetarisht dhe se kjo dëshmon se kush është fe e drejtë dhe e vërtetë.

Allahu i Madhërishëm i begatoftë du vëllezërit nga gjaku se bashku me të gjithë vëllezërit dhe motrat muslimanë kudo në këtë botë e në Xhennet në botën tjetër!

 

.

Sot, ditë e Xhuma, LAJMET E MIRA DHE TË GËZUESHME NUK KANË FUND – ELHAMDULILAH ???? Eskluzive, dy konvertime, dy vëllezër edhe nga gjaku përqafuan Islamin para Imam Ahmed Ilmi Kalaja-së

Gepostet von Adem Ramadani am Freitag, 23. März 2018

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.