Nëse je xhunub a lejohet me hangër dhe me pi?
Ne si staf kemi pe qellim qe juve te ju ofrojme sa me shume rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime keshtu qe ju lutemi qe pasi ta degjoni pergjigjen te klikoni mbi RekIamen qe shfaqet poshte keti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojme harxhimet tona Per te degjuar pergjigjen e kesaj pyetje mund te degjoni videon duke klikuar linkun me poshte

Kliko ne reklam per ne!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.