Historia që do të tregojmë është një ndër ngjarjet më të bukura dhe kuptimplotë ku çdo njeri duhet të marrë shembull. Profeti Muhammed alejhi selam doli nga shtëpia dhe ishte i uritur. Atë natë nuk kishte ushqim në: Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona: Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund ta lexoni duke klikuar linkun me poshte!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.