Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Shitësi plak ju përgjigj, “20 lekë, një vezë, zonjë”. Gruaja i thotë, “po më dhe 6 vezë me 100 lekë i marr përndryshe po iki”. Plaku i shkretë ju përgjigj, “merr sa të duash dhe paguaj sa të duash. Inshallah më shkon mbarë pasi nuk kam shitur asnjë kokërr sot”. Gruaja mori vezët dhe u largua e lumtur për pazarin që bëri.
Lexoje te plote ne linkun me poshte
kliko ne reklame

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.