Një oficer policie në Sanlıurfa – Turqi, kur pa një djalosh të sëmurë mendor që ecte në fushë, i bleu këpucët dhe eushqente atë. A nuk është vepër e mirë kjo? Shihni gëzimin në fytyrën e djaloshit… Allahu i Madhëruar ua shtoftë shpërblimet bamirësve!

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte!

KLIKO KETU

#Shperndajenii sa me shume ta shohin te gjithe….

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.