Njeriu thotë: pasuria ime, pasuria ime, por ai prej pasuris së vet ka tre gjëra: Atë qe e ka ngrënë dhe e ka mbrauar; atë që e ka veshuar dhe është vjetëruar; apo atë që e ka dhënë dhe e ka mbaruar;  Ndërkaq ajo që është jashtë këtyre, ai ka shkuar dhe ua len njerëzve.

/Transmeton Muslimi/

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.