70-vjeçari, Shejh Din Muhammed, nga kalimi i tij në Islam më 1989, deri në ditët e stome është shkak (sebeb) që 108.000 njerëz ta pranojnë Islamin si fe të veten! Sot ai është udhëheqës i medresesë Aisha Ta’alimu-l-Kur’an – institut që merret me thirrjen e njerëzve në Islam, dhe njëkohësisht imam në mesxhidin “Allah Wali” në qytetin e Matlit në Pakistan…
Kliko ne linkun me posht per te vazhduar, dhe ne reklam per ne:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.