Numri 7 – enigma që çuditi botën! A e ke ditur ?

Numri 7 – enigma që çuditi botën! Dyert e Xhehenemit janë 7. Çudirat e botës janë 7. Ëndrrat e mbretit të Egjiptit ishin 7. Tavafi rreth Qabes është 7. Saji mes Safas dhe Merves është 7. Numri i ajeteve të Fatihas-Elhamit 7. Numri i guralecëve te Haxhit 7. Mineralet kryesore janë 7. Shkenca ka arritur në 7 lloje kryesore të yjeve. Shkenca ka arritur se …
Lexoje te plote ne linkun me poshte
kliko ne reklame

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.