Hoxhë Ekrem Avdiu dhe Hoxhë Enis Rama !

Në një shkollë fillore në qytetin e Mitrovicës, në orën e mësimit të gjuhës angleze ka ndodhur një rast i pazakontë.
Profesori i lëndës përkatëse ka kërkuar nga nxënësit që të japin mendimet e tyre për personazhet e vitit 2018.
Siç mëson Radio Pendimi, ndër emrat e parë që janë përmendur dhe arsyetuar nga nxënësit ishin emrat e hoxhallarëve më eminent në Kosovë, hoxhë Ekrem Avdiu dhe hoxhë Enis Rama.
Nxënësit i kanë vlerësuar hoxhallarët si të talentuar në shkrim, të dashur për njerëzit, intelegjentë dhe besnikë.
Ndër emrat e tjerë që janë përmendur në listën e nxënësve, janë edhe të sportistëve dhe aktorëve më të njohur kosovarë./radiopendimi

Esselam alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu, klikoni ne reklam qe shfaqet larte ketij teksi, per te na ndihmuar sado pak In’shaa’Allah! faleminderit, Zoti ju shperblefte! 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.