Hoxhë Enis Rama Burri ma ka hjek shamin cfar të bëjë ?

Vellezer dhe motra te nderuar per ta par videon shikoni me poshte, pasi ta shikoni videon klikoni ne reklam!

Allahu na falte e na udhezofte, prej gabimeve na pastrofte, dhe ne Xhenetet e Tij, na bashkofte! Amin

Hoxhë Enis Rama

Hoxhë Enis Rama Burri ma ka hjek shamin cfar të bëjë ?

Posted by Allahu Ekber – Shqip on Samstag, 30. Dezember 2017

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.