Pamje te dhimbeshme, Ndihmohen 20 familje ne komunen e Lipjanit!!

Hoxha i nderuar Halil Kastrati me lejen e Allahu azze ue Xhel i ndihmon 20 familje ne komunen e Lipjanit!!, Allahu e ndihmofte kete njeri, dhe te gjith bamirsat, per ta shikuar videon klikoni ne link me poshte ku atje lexon „Kliko Ketu“

KLIKO KETU

Allahu ju shperblefte, pasi ta shikoni videon, klikoni ne reklam per ne, asgje nuk te kushton ty.. <3

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.