Në një vend në Malajzi, disa banorë bëjnë dua dhe luten që burimi i cili më herët kishte ujë, të fillojë përsëri të rrjedhë. Duaja është parajsa e besimtarit në këtë botë, prandaj ai duhet ta lusë Allahun në çdo kohë.
Imam Ibnul Kajjim thotë: ..

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.