Sot, dua t’i përkujtojmë disa ndryshime të cilat shoqëria moderne, e sidomos shoqëria islamike duhet t’i zbatojë, t’i përmirësojë dhe t’i avancojë. Njëra nga domethëniet kyçe të hixhretit është edhe braktisja e asaj që është e keqe, për hir të kënaqësisë së Allahut, dhe kryerja e asaj me të cilën fitohet kënaqësia e Allahut. Prandaj, të dashur vëllezër, duhet të jemi të vetëdijshëm se Zoti ynë në Ditën e Gjykimit nuk do të na pyes, me cilin automobil (të cilës markë, të cilit prodhues) .. Për të lexuar artikullin e plotë, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.