Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona..

Se sa Mëshirues është Allahu i Plotfuqishëm mund ta shohim në çdo gjë që na rrethon, kurse ky është vetëm një nga shembujt sesi Allahu i Plotfuqishëm i pranon lutjet e sinqerta dhe qëllimet e sinqerta.

Një haxheshë (65 vjet) në një fluturim nga Turqia për në qytetet e shenjta Mekë dhe Medinë, duke mos i njohur mirë rregullat e aeroportit, kishte:..

Lexo artikullin e plote ne link me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.