PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TEK LUMTURIA
1. Mos rri i vetëm. Vetmia e bën njeriun të mërzitshëm dhe nervoz. Kur përziesh me njerëz zgjidhi më të mirët.
2. Mos e vono namazin nga koha e vet.
3. Shpeshtoje dhe përsërite fjalën la haule ue la kuvete sepse ajo e zgjeron gjoksin dhe ta përmirëson gjendjen dhe ti largon brengat
4. Shpeshtoje istigfarin se me të vjen edhe risku dhe lehtësimi dhe dituria e dobishme
5. Buzëqeshu kur i takon të tjerët dhe e përfiton butësinë e tyre dhe fol butë me ta dhe e përfiton dashurinë e tyre.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.