I ftuar sot në “Pasdite në Top Channel”, imami sqaroi që fjalët e tij janë kuptuar gabim pasi nuk duhet vetëm gratë të zbukurohen, por “unë e kam thënë për të dy”, u shpreh Elvis Naçi. “Pastërtia, bukuria vlen dhe për mashkullin dhe për femrën. Tradhtia është një nga mëktet më të mëdha. Mos lejoni që marrëdhenia të shkojë drejt tradhtisë. E kam thënë për të dy. Ne s’kemi studime kush tradhtion më shumë unë mendoj se s’ka dallim. Tradhojnë të dy”, tha imami. Për të ndjekur ligjeratën, ju ftojmë ta përcjellni linkun më poshtë:

Kliko mbi reklam..

Klikoni këtu, për ta ndejkur videon!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.