Praktika dhe teoria!
Praktika dhe teoria dikur ishin vëlla e motër. Ishin të pandarë në jetën e tyre. Mirëpo pas një kohe motra (teoria) u rrit shumë dhe i erdhi radha e martesës e cila u martua në një vend të largët.

Tashmë nuk takohet me vëllaun e saj (praktikën) përveçse rrallë herë kur vjen në vizitë tek ai.

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.