Prezantuesja e BBC qan kur e degjon Ezanin, Allahu azze ue Xhel, e udhezofte ne rrugen e drejt, Amin vellezer dhe motrat te nderuar per ta shikuar videon klikoni ne linke me poshte, po ashtu klikoni edhe ne reklam, se vertet edhe ne kemi hargjime Allahu ju shperblefte, Amin

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.