Nga Abdullah ibën Amër (Allahu qoftë i kënaqur prej tij!) transmetohet se i Dërguari i Allahut (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të!) ka thënë:

“Nuk do të ndodhë Kiameti derisa të vij koha kur do të ketë njerëz të cilët do të bëjnë kurvëri në rrugë, ashtu siç veprojnë gomarët.”

Kliko ne linke me poshte per ta lexuar te gjithe artikullin!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.