Falënderimi i takon All-llahut, Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Cilin e udhëzon All-llahu s’ka kush e lajthitë dhe cilin e lajthitë s’ka kush e përudhë. Paqa dhe bekimi i All-llahut qofshin mbi Muhammedin [sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem], familjen, shokët dhe gjithë ata që e pasonjë në mënyrë më të mirë deri në Ditë të Kijametit.
Nga: Muhammed ibn Salih El-Uthejmin
deri te: djali im….All-llahu e ruajtë nga çdo e keqe.
Kërkove prej meje, All-llahu të bekoftë, të të pregadis një planprogram të cilin do ta shfrytëzosh në jetën tënde. Unë e lus All-llahun që të na orijentojë të gjith ne në atë që ka ushëzim dhe saktësia, të na bëjë udhëzues e të udhëzuar, të mirë e përmirësues. Me ndihmë të All-llahut të porosis:

Kliko ne linke me poshte per te lexuar ma shume:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.